zondag 8 mei 2016

Welkom op mijn blog!


Hallo lezer! 

Voordat ik je ga vertellen waarom ik een blog ben begonnen en wat je hier van mij kunt verwachten, zal ik mezelf eerst eens voorstellen. Ik ben Kim, 20 jaar en ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn studie SPH. In het dagelijks leven ben ik naast studeren ook druk met mijn twee baantjes, voetballen, mijn vriend en nog tien duizend andere dingen. 

Ik vind het lastig te omschrijven waar ik allemaal van houd, maar er is één ding dat misschien alles wel omvat: het vastleggen van al die leuke dingen!

Ik houd ervan om lijstjes te maken en ik maak bijvoorbeeld ook heel graag fotoalbums. Dit vastleggen is dan ook het idee achter mijn blog. Want, na ongeveer twee jaar, ben ik toch weer een blog begonnen. Ik had al eens eerder geblogd en vond dit ontzettend leuk. Echter stelde ik hierin veel te hoge eisen aan mezelf, waardoor ik het plezier erin verloor. 

Ik miste het bloggen toch wel en besloot daarom om gewoon weer een blog te starten, dit keer zonder hoge eisen. Gewoon lekker schrijven en foto's maken, omdat ik het leuk vind! Zoals ik al zei, is het voor mij een plek waar ik de leuke dingen kan vastleggen. De dingen waar ik het over heb zijn dan: reizen, films en series, lekker (en ook gezond) eten, boeken lezen, alles dat met foto's te maken heeft, lifestyle en een beetje beauty en fashion. Alles waar ik me dagelijks mee bezig houd! 

Ik wens je veel plezier op mijn blog en tot snel :) 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten