zondag 26 juni 2016

Zomer shoplog 2016 - H&M, Vero Moda en The Sting


De afgelopen weken heb ik een paar keer geshopt, ik was namelijk wel toe aan wat nieuwe kleding voor in de zomer. Ik heb aardig wat dingen gekocht die ik nog nooit eerder gedragen heb, extra leuk! De kleding komt van de H&M, Vero Moda en The Sting.


Bij H&M kocht ik deze twee shirtjes (dit is wel echt mijn favoriete kledingwinkel). Het witte shirt is een crop top van kant, deze heb ik al een paar keer gedragen. Heel erg mooi en zit lekker. Op het zwarte shirt zitten ananassen, wat ik er heel vrolijk uit vind zien. Het is wel een shirt wat niet per sé iets voor mij is en ik heb hem dan ook nog niet gedragen (zonde!).Ook kocht ik bij H&M een paar korte tops. Ik heb namelijk twee mooie rokken waar dit soort kortere tops mooi op passen (deze zie je straks nog voorbij komen). De tops rechtsboven heeft een kleine opening aan de zijkant, waardoor je daar je huid ziet. De onderste twee tops zijn off shoulder en vind ik er daardoor heel vrouwelijk uit zien.Ten slotte kocht ik nog dit broekje. Deze is wat hoger en daardoor passen bovenstaande tops er mooi op. Ik ben de laatste tijd echt van de high waist broeken. Dat zit zó fijn!Bij Vero Moda kocht ik ook een shortje. Ik vind dit soort shorts erg leuk, maar ik merk wel dat ik deze heel moeilijk te combineren vind. Het ziet er al snel uit als een soort joggingbroek. Ik moet nog even op zoek naar een leuke combi dus!


Nog twee tops. De linker is van The Sting en rechts komt ook bij Vero Moda weg. Ik heb maar weinig kleur in mijn kast hangen en groen is een kleur die niet te opvallend is en me goed staat. Ik wist niet zo goed of een top met col mij zou staan, maar toen ik in de spiegel keek was ik gelijk om. Het shirt van Vero Moda is best simpel, maar door die strik toch net niet saai.


Dit zijn de rokken waar ik het net al over had. De linker is van H&M en had ik vorige zomer ook al een aantal keer gepast, toen ik hem nu weer zag kon ik hem niet meer laten hangen. De rechter rok is van The Sting. Heel grappig, ik koop normaal nooit iets hier maar nu toch twee leuke items gevonden! De rok van H&M komt trouwens tot je enkel en de rok van The Sting komt tot op mijn knieën.


Ten slotte heb ik ook ein-de-lijk een goede broek met gaten gevonden. Wat een zoektocht is dat geweest zeg. Maar des te meer blij ben ik met deze broek! Hij zit ook zo lekker. Deze is van H&M.

Ik ben heel erg blij met mijn aankoopjes! Helaas heb ik de zomerse dingen nog bijna niet kunnen dragen gezien het slechte weer.. Maar dat gaat nog wel komen! :)

Wat vind jij van mijn aankopen?

4 opmerkingen: